Activitats > Circ i Dansa > ...i les idees volen! - Animal Religion

...i les idees volen! - Animal Religion

...i les idees volen! - Animal Religion

© Nora Baylach

ANIMAL RELIGION

Espectacle a l'aula

Circ
Dansa
Espectacle

Un espectacle fresc en què pocs objectes tenen molt de protagonisme i petites troballes creixen fins a esdevenir escenes divertides, fantàstiques i plenes de complicitat. Un espectacle de circ on el joc, la col·laboració amb el públic, la llum i la música s’enllacen per a què cada funció esdevingui una experiència diferent. 

Animal Religion és una companyia de circ interessada en la recerca de nous camins dins el circ contemporani i la interdisciplinarietat. Els seus tres eixos de treball són el circ, la llum i la música. Els seus components són Quim Girón, Jou Serra i Joan Cot Ros. En els seus dotze anys de carrera ha realitzat 9 espectacles de formats molt diferents, ha rebut encàrrecs del Teatre Nacional de Catalunya, el Mercat de les Flors, la Sala, el Festival elPetit, la Fira Tàrrega, el Festival TNT i l'Auditori de Barcelona i ha rebut diversos premis i reconeixements, a destacar el Premi Especial Ciutat de Barcelona per l'espectacle Sifonòfor l'any 2016. 

NECESSITATS: un espai diàfan que es pugui fer fosc i amb poca contaminació acústica. Com a referència, les mesures mínimes son 10x10m amb una alçada de 3,5m. Una vegada reservat l’espai és important que ens envieu una fotografia. La cia. arribarà a l'escola dues hores abans de l'espectacle (a les 8h) per escalfar i fer el muntatge. 

Reserva per dos grups classe, fins a 50 infants, que es dividiran en dues funcions: primera sessió a les 10h i segona sessió a les 12h . 

Autoria - Animal Religion

Autoria Animal Religion / Producció administrativa ElClimamola

Coproducció Mercat de les Flors, festival ElPetit / Amb la col·laboració Can Gassol, centre de creació de Mataró

- Descobrir i apropar els codis de la dansa de creació contemporània 
- Promoure la formació en l’observació activa i critica de la dansa.
- Aprendre a ser un espectador sensible en les arts escèniques. 
- Promoure la dansa com a eina d’expressió artística i comunicació. 
- Utilitzar i aprendre del moviment i la dansa per a créixer i socialitzar-se.
- Estimular la creativitat i la imaginació 
- Provocar un interès en la pràctica de la dansa. 
- Escoltar i participar d’un col·loqui després de la funció amb el/la coreògrafa i intèrprets de l’espectacle. 

La Maleta Didàctica del Dan Dan Dansa té la voluntat de ser una eina orientativa per als docents que apropi els alumnes al món de la dansa i els familiaritzi amb alguns dels seus valors i conceptes principals.El contingut de la maleta gira principalment entorn a cinc conceptes bàsics interrelacionats que donen una visió general i permeten avançar de manera progressiva en les eines inicials per gaudir i conèixer el món de la dansa.Per a cadascun dels conceptes s’han preparat diverses activitats didàctiques especialment pensades per a l’Educació Infantil i els tres cicles d’Educació Primària, que poden orientar al docent en el seu aprofundiment, tot i que no deixen de ser propostes obertes que cada educador o educadora pot adaptar a les seves necessitats, al seu alumnat o al seu coneixement de la matèria.Per al desenvolupament de les activitats didàctiques plantejades es proposa l’ús d’un o diversos objectes, alguns dels quals estan continguts a la maleta i d’altres són instruments d’ús habitual a les escoles. Qualsevol dels objectes, però, pot ser tractat pel propi professor des d’un altre punt de vista o pot facilitar la creació d’altres activitats. No es tracta de realitzar totes les activitats, sinó de triar la que més s’adapti a les necessitats dels alumnes.Contacta’ns per a més informació a: educatius@mercatflors.cat

Data

  1. Gener de 2025

    20, 21, 22, 23 i 24

Lloc

Aula (al centre escolar)

Cicle/edat

  • I3 (3-4 anys)
  • I4 (4-5 anys)
  • I5 (5-6 anys)

Sessions

matí

Durada

Menys de 60 min

Preus

2 grups classe (fins a 50 alumnes)

200,00 €

Tens algun dubte?

També et pot interessar...

Aquí pots trobar totes les programacions educatives dels sis equipaments