Recursos

Aquí trobaràs els recursos que posem al vostre abast
Llavors
Música
Dansa
Teatre
Òpera

Afina la teva cerca:

Àmbit
Tipologia
Destinatari
Equipament

Cerca per paraula

Mostrant 10 resultats de 259

Ordenar per:

Recomanat
Música
Proposta educativa
Destinatari : Docent
L’Auditori
Recurs relacionat amb l'activitat: Toy Box 24-25.
L’Auditori aproxima la música, en els seus diferents estils i gèneres, a la vegada que facilita l’observació en directe dels instruments musicals i de la seva interpretació. Portar els nens i les nenes als concerts és educar-los a través de l’art, obrir-los-hi nous horitzons perquè puguin sentir els seus sentiments i els pensaments. Els concerts que proposem són concerts on només hi ha música, amb intèrprets amb un alt nivell d’interpretació i comunicació, i on, adequat a l’edat de l’alumnat, es juga amb petits elements escènics coordinats per un professional de la direcció escènica. Descobriu totes les particularitats d'aquest concert en aquest dossier pedagògic.
Òpera
Circ
Podcast
Destinataris : Per aplicar a l'aula, Docent
Liceu
Recurs relacionat amb l'activitat: La Torre dels Somnis.
La Prèvia és un pòdcast del Liceu per descobrir l’òpera. En aquest capítol coneixerem La torre dels somnis. Tercera part: La creació artística a partir dels somnis i la poesia.
Dansa
Circ
Document
Destinatari : Docent
Mercat de les Flors
Recurs relacionat amb l'activitat: 2023-24. Petróleo - Compañía LPM.
CONTEXTOS I APUNTS PER A LA LECTURA DE PETROLÉO. DOSSIER PEDAGÒGIC PER ALS DOCENTS. Una aproximació a les peça escènica amb un recull del contingut artístic de l'espectacle, amb suggeriments, propostes pràctiques, contingut i bibliografia per preparar o aprofundir l’experiència al teatre amb l’alumnat. 
Música
Proposta educativa
Destinatari : Docent
Palau de la Música Catalana
Recurs relacionat amb l'activitat: Babebra & Mozart*.
Teatre
Vídeo
Destinataris : Docent, Per aplicar a l'aula
Teatre Lliure
Considera, per un moment, cada habitació de casa teva com un espai escènic diferent. L’escenografia que hi ha a cadascuna de les habitacions te n’indica els usos. Segurament a causa de passar tant de temps a casa durant la pandèmia vam aprendre a fer servir algunes d’aquestes habitacions de maneres que no havíem pensat mai: la cuina potser va ser un gimnàs i el menjador potser es va tornar una perruqueria. També els objectes de la casa van patir aquesta transformació: un bric de llet es va convertir en un suport per a l’ordinador, o dues garrafes d’aigua van ser unes peses per fer exercicis. Una altra de les activitats amb la qual segurament també vas ocupar el temps a casa va ser mirar per la finestra i imaginar com vivien els teus veïns i veïnes. Com eren aquests espais que només podies intuir? De què anaven les converses que no podies sentir?  Exercici - Agafant com a referència el treball dels actors de la companyia Forced Entertainment al vídeo que tens enllaçat, pensa en un obra coneguda que tingui un conjunt de personatges. Selecciona quins objectes de dins de casa teva podrien convertir-s’hi i utilitza un racó de casa com a espai escènic.  “A House is not a Home” - Companyia Ignífuga“Table Top Shakespeare” Forced Entertainment “Semiotics of the Kitchen” - Martha Rosler “Ciudades paralelas” - Dominic Huber“L’autor intel·lectual” - La maldita vanidad teatro“La finestra indiscreta” - Alfred Hitchcock“Acciones en casa” - David Bestué i Marc Vives  
Teatre
Vídeo
Destinataris : Per aplicar a l'aula, Docent, Artista
Teatre Nacional de Catalunya
A vegades podem no ser conscients de totes les possibilitats que té un ofici. Havies pensat mai que una lingüista o una arxivera podien formar part de l'equip professional d'un teatre?Els oficis del teatre són unes càpsules audiovisuals, on estudiants d'últim curs d'una carrera que no està directament relacionada amb les arts escèniques coneixen i conversen amb professionals que han fet els mateixos estudis, i que estan treballant al TNC.
Música
Dansa
Teatre
Híbrid
Document
Destinataris : Artista, Docent, Per aplicar a l'aula
laCultivadora
Música
Web
Destinataris : Docent, Per aplicar a l'aula
L’Auditori
Recurs relacionat amb l'activitat: Zoom. Dies de músic .
Òpera
Circ
Podcast
Destinataris : Per aplicar a l'aula, Docent
Liceu
Recurs relacionat amb l'activitat: La Torre dels Somnis.
La Prèvia és un pòdcast del Liceu per descobrir l'òpera. En aquest capítol coneixerem La torre dels somnis. Segona part: El circ i els impossibles.
Dansa
Document
Destinataris : Docent, Per aplicar a l'aula
Mercat de les Flors
CONTEXTOS I APUNTS PER A LA LECTURA DE LA REVERDIE. DOSSIER PEDAGÒGIC PER ALS DOCENTS. Una aproximació a les peça escènica amb un recull del contingut artístic de l'espectacle, amb suggeriments, propostes pràctiques, contingut i bibliografia per preparar o aprofundir l’experiència al teatre amb l’alumnat. 

Plataformes Digitals

Descobreix les plataformes digitals