Activitats > Dansa > Kodama - Blink Flash

Kodama - Blink Flash

Kodama - Blink Flash

BLINK FLASH - MONTSE ROIG

Espectacle a l'aula

Dansa
Espectacle

La companyia Blink Flash proposa entrar al bosc i trobar els kodamas, esperits dels arbres segons el folklore japonès. Dos éssers juganers acompanyaran els petits per convertir-se en fulla, en arrel o en flor, per sentir com es mou el vent i escoltar els sons del bosc.

Una experiència artística pensada per ballar totes juntes, infants i educadores/rs amb l'acompanyament de les ballarines com a referents. Propostes de moviment i jocs dansats sense paraules per tal de gaudir d'una dansa pròpia i d'una música dins de l'univers del 0-3. 

Blink Flash és una companyia de dansa-teatre per als més menuts i les seves famílies. Parlen d'emocions a través del cos i del moviment d’una manera poètica i contemporània. La companyia va néixer al 2016, quan el Mercat de les Flors i el Festival Més Petit de Tots van proposar a Montse Roig que creés un espectacle escènic a partir dels Labs que ella feia a les escoles bressol dins del programa educatiu Cos i Moviment. Des de llavors la companyia es manté en el dia a dia dels infants i educadors de l’escola bressol.

NECESSITATS: un espai diàfan com el gimnàs de l'escola o la sala de psicomotricitat. Una vegada reservat l’espai és important que ens envieu una fotografia. La cia. arribarà a l'escola dues hores abans de l'espectacle (a les 8h) per escalfar i fer el muntatge. 

Reserva per dos grups classe, fins a 40 infants, que es dividiran en dues funcions: primera sessió a les 10h i la segona sessió s'acordarà amb l'escola. Hi ha la possibilitat de fer una reserva única per tota l'escola bressol, llavors caldrà fer dues reserves. 

Creació i Interpretació - Èlia Genís i Montse Roig

Idea Montse Roig / Creació i interpretació Èlia Genís i Montse Roig / Composició musical Aida Oset / Músics Aida Oset i Eduard Marsol / Vestuari i espai escènic Paula González / Il·luminació Marc Lleixà / Acompanyament producció Caroline Giffard

Coproducció Mercat de Les Flors / Amb el suport ICEC Institut Català d’Empreses Culturals

- Descobrir i apropar els codis de la dansa de creació contemporània 
- Promoure la formació en l’observació activa i critica de la dansa.
- Aprendre a ser un espectador sensible en les arts escèniques. 
- Promoure la dansa com a eina d’expressió artística i comunicació. 
- Utilitzar i aprendre del moviment i la dansa per a créixer i socialitzar-se.
- Estimular la creativitat i la imaginació 
- Provocar un interès en la pràctica de la dansa. 
- Escoltar i participar d’un col·loqui després de la funció amb el/la coreògrafa i intèrprets de l’espectacle.   

La Maleta Didàctica del Dan Dan Dansa té la voluntat de ser una eina orientativa per als docents que apropi els alumnes al món de la dansa i els familiaritzi amb alguns dels seus valors i conceptes principals.El contingut de la maleta gira principalment entorn a cinc conceptes bàsics interrelacionats que donen una visió general i permeten avançar de manera progressiva en les eines inicials per gaudir i conèixer el món de la dansa.Per a cadascun dels conceptes s’han preparat diverses activitats didàctiques especialment pensades per a l’Educació Infantil i els tres cicles d’Educació Primària, que poden orientar al docent en el seu aprofundiment, tot i que no deixen de ser propostes obertes que cada educador o educadora pot adaptar a les seves necessitats, al seu alumnat o al seu coneixement de la matèria.Per al desenvolupament de les activitats didàctiques plantejades es proposa l’ús d’un o diversos objectes, alguns dels quals estan continguts a la maleta i d’altres són instruments d’ús habitual a les escoles. Qualsevol dels objectes, però, pot ser tractat pel propi professor des d’un altre punt de vista o pot facilitar la creació d’altres activitats. No es tracta de realitzar totes les activitats, sinó de triar la que més s’adapti a les necessitats dels alumnes.Contacta’ns per a més informació a: educatius@mercatflors.cat

Data

  1. Febrer de 2025

    24, 25 i 26

Lloc

Aula (al centre escolar)

Cicle/edat

  • I0 (0-1 anys)
  • I1 (1-2 anys)
  • I2 (2-3 anys)
  • I3 (3-4 anys)

Sessions

matí

Durada

Menys de 60 min

Preus

2 grups classe (fins a 40 infants)

160,00 €

Tens algun dubte?

També et pot interessar...

Aquí pots trobar totes les programacions educatives dels sis equipaments