Procés de creació (Electra)

Per a sol·licitar aquesta activitat s'ha d’enviar una carta de motivació especificant quin alumnat hi participaria i com s’integraria en el projecte del centre, abans del 15 de setembre a programaeducatiu@teatrelliure.com.
Amb aquesta proposta, l’alumnat veurà com es desenvolupa una creació teatral, de la idea inicial fins a l’estrena, en tres trobades amb l’equip artístic de l’obra: una primera a l’inici del procés, en què l’equip explicarà el projecte que vol desenvolupar; una segona trobada durant el procés, que consisteix en l’assistència a un assaig en el qual veuran com es va desenvolupant la idea; i una darrera trobada després que el grup hagi vingut a veure l’obra de teatre, en què podran fer la seva valoració del projecte.
L’objectiu és que l’alumnat tingui un coneixement més profund de l’obra i entengui millor els mecanismes del llenguatge escènic. Els equips creatius també aprofiten l’intercanvi per entrar en contacte i nodrir-se del públic adolescent.
Aquesta activitat és gratuïta, complementària a l'assistència a l'obra Electra. Subjecte a la disponibilitat dels equips artístics. És imprescindible flexibilitat horària per part del centre educatiu.
Podeu ampliar més informació aquí.














Objectiu 1
Entendre els mecanismes del llenguatge escènic i de la creació teatral.
Objectiu 2
Que l'alumnat tingui més recursos per valorar la feina escènica de manera que la sortida al teatre sigui més significativa.
Objectiu 3
Que els equips creatius escènics professionals entrin en contacte i es nodreixin del públic adolescent.
Data
-
Març de 2025
23
Lloc i sala
Teatre Lliure (Sala Espai Lliure)
Cicle/edat
- 2n Batxillerat (17-18 anys)
- 1r Batxillerat (16-17 anys)
- 3r ESO (14-15 anys)
- 4t ESO (15-16 anys)
- FP Grau Mitjà (16-99 anys)
- Cicle formatiu Grau Superior
Preus
Activitat gratuïta
Idiomes
- Català
Tens algun dubte?