Activitats > Teatre > Els Watson

Els Watson

Els Watson

Direcció Josep Maria Mestres

Laura Wade

Teatre
Espectacle

Josep Maria Mestres dirigeix aquesta comèdia britànica de Laura Wade que recupera la novel·la de Jane Austen i planteja un final per a Emma Watson i les seves germanes.

L’anglesa Laura Wade, guanyadora del prestigiós Premi Laurence Olivier, signa aquesta obra de teatre contemporani, brillant i magnètica, que ha estat tot un fenomen recentment a Londres i que pujarà a la Sala Gran amb 18 intèrprets.

"Els personatges d’Els Watson, la novel·la inacabada de Jane Austen, han hagut d’esperar més de dos segles perquè algú els portés a l’escenari per acabar d’explicar la seva història, just des d’allà on l’havia deixada l’autora. Però us asseguro que ha valgut la pena! Quina festassa organitzen juntes Jane Austen i Laura Wade! Quanta intel·ligència, sensibilitat i sentit de l’humor! I quant de teatre!  

M'agrada pensar en Els Watson com un regal lluminós que tenim moltes ganes de fer a l'espectador. O sigui que com menys coses n'expliqui, millor. Diré només que aquell tòpic que diu: un clàssic rabiosament contemporani, aquí s'hi escau d'allò més." Josep Maria Mestres

Equip

Traducció Joan Sellent

Amb Mercè Aránega, Laura Aubert, Guillem Balart, Dafnis Balduz, Lluïsa Castell, Jordi Coll, Mireia Illamola, Laia Manzanares, Olga Onrubia, Laura Pau, Mima Riera, Marc Rius (resta del repartiment en curs)

Escenografia Paco Azorín

Vestuari Gabriela Salaverri

Il·luminació Ignasi Camprodon

Música original Iñaki Salvador

Coreografia Jon Maya

So Jordi Bonet

Caracterització Imma Capell

Ajudanta de direcció Montse Tixé

Ajudant d'escenografia Cesc Colomina

Ajudant de coreografia Esteve Gorina

Producció Teatre Nacional de Catalunya

Equips tècnics i de gestió del TNC


The Watsons es va representar per primera vegada al The Chichester Festival Theatre amb direcció de Samuel West el 8 de novembre del 2018. Copyright © 2018, Laura Wade

Amb aquesta guia podreu investigar i treballar més a fons tot el que envolta l'obra que vindreu a veure al teatre, el text, l'autora, el context històric i la proposta escènica són part dels elements que podeu trobar en el document.A través de diferents propostes que us fem l'experiència amb l'espectacle serà més completa per a tot l'alumnat i permetrà compartir la vostra feina amb els altres assistents a les funcions.

Teatre Nacional de Catalunya

Plaça de les Arts, 1

08013 Barcelona

Indicacions

Lloc i sala

Teatre Nacional de Catalunya (SALA GRAN)

Cicle/edat

  • + 18 (18-99 anys)
  • 2n Batxillerat (17-18 anys)
  • 1r Batxillerat (16-17 anys)
  • 4t ESO (15-16 anys)
  • 3r ESO (14-15 anys)

Sessions

matí i tarda

Durada

170 min

Preus

Docents acompanyants

Gratuït

Alumnes (sessió escolar)

10,00 €

Alumnes (sessió vespre)

12,50 €

Idiomes

  • Català

Tens algun dubte?

També et pot interessar...

Aquí pots trobar totes les programacions educatives dels sis equipaments