Activitats > Dansa > InBalanceIn - Sònia Gómez

InBalanceIn - Sònia Gómez

InBalanceIn - Sònia Gómez

© Sònia Gómez

Sònia Gómez

Zeroacinc - El Petit

Dansa
Espectacle

Partint de la pulsió innata de les criatures per moure’s, descobrir i experimentar sense por, aquesta creació proposa una situació escènica que se centra en l’equilibri. L’espectacle es divideix en dos parts: MirAMirA, en què dos especialistes en equilibris i dansa munten estructures amb blocs d'escuma de diferents mides i formes, i MOuMOu, en el qual es convida a les nenes i els nens a participar-hi. El fil conductor serà una narració imaginativa a càrrec d’un contacontes, una forma de recuperar aquesta tradició popular i universal.

 La ballarina, performer i coreògrafa Sònia Gómez, formada a l’Institut del Teatre de Barcelona i a l’escola P.A.R.T.S de Bèlgica, treballa des de 2004 en projectes que tenen com a eixos temàtics la construcció identitària, però també el descobriment de certes impostures socials amb l’art i de les impostures de l’art a través del cos i la performance. La darrera vegada que la vam veure al Mercat de les Flors va ser amb The black body, the blue mind and the fluorescent guts l’octubre de 2021. Ara torna amb una peça per a petits. 


- Descobrir i apropar els codis de la dansa de creació contemporània 
- Promoure la formació en l’observació activa i critica de la dansa.
- Aprendre a ser un espectador sensible en les arts escèniques. 
- Promoure la dansa com a eina d’expressió artística i comunicació. 
- Utilitzar i aprendre del moviment i la dansa per a créixer i socialitzar-se.
- Estimular la creativitat i la imaginació 
- Provocar un interès en la pràctica de la dansa. 

La Maleta Didàctica del Dan Dan Dansa té la voluntat de ser una eina orientativa per als docents que apropi els alumnes al món de la dansa i els familiaritzi amb alguns dels seus valors i conceptes principals.El contingut de la maleta gira principalment entorn a cinc conceptes bàsics interrelacionats que donen una visió general i permeten avançar de manera progressiva en les eines inicials per gaudir i conèixer el món de la dansa.Per a cadascun dels conceptes s’han preparat diverses activitats didàctiques especialment pensades per a l’Educació Infantil i els tres cicles d’Educació Primària, que poden orientar al docent en el seu aprofundiment, tot i que no deixen de ser propostes obertes que cada educador o educadora pot adaptar a les seves necessitats, al seu alumnat o al seu coneixement de la matèria.Per al desenvolupament de les activitats didàctiques plantejades es proposa l’ús d’un o diversos objectes, alguns dels quals estan continguts a la maleta i d’altres són instruments d’ús habitual a les escoles. Qualsevol dels objectes, però, pot ser tractat pel propi professor des d’un altre punt de vista o pot facilitar la creació d’altres activitats. No es tracta de realitzar totes les activitats, sinó de triar la que més s’adapti a les necessitats dels alumnes.Contacta’ns per a més informació a: educatius@mercatflors.cat

Mercat de les Flors

C/ de Lleida, 59

08004 Barcelona

Indicacions

Data

  1. Novembre de 2023

    9 i 10

Lloc i sala

Mercat de les Flors (SALA PB)

Cicle/edat

  • I2 (2-3)
  • I3 (3-4)
  • I4 (4-5)
  • I5 (5-6)

Sessions

matí

Durada

Menys de 60 min

Preus

Docent (dins la ràtio)

Gratuït

Alumnat

6,00 €

Idiomes

  • Català

Tens algun dubte?

També et pot interessar...

Aquí pots trobar totes les programacions educatives dels sis equipaments

No events found