La festa

La festa

Direcció Ricard Soler Mallol

Daniela Feixas

Teatre
Espectacle

Festa, eufòria, ball, excessos i sexe. Un grup d’adolescents intenta digerir tot el que ha viscut en la darrera festa per decidir com encararan la propera festa que se celebrarà aquesta nit al teatre.

Quatre històries extretes d’entrevistes reals fetes a adolescents formen el punt de partida d’una peça coral sobre les seqüeles del consum massiu de la pornografia des de molt joves i com crea una eròtica de la violència, la cosificació de les dones i una insatisfacció profunda difícil de confessar.

"L’adolescència és el moment en que descobrim la sexualitat, un moment apassionant però ple de dubtes i de frustracions. Per mi, hagués estat meravellós poder escoltar experiències d’altres adolescents com jo, i això és el que us proposem. Us obrim el teatre per sentir sis relats construïts a partir de confidències reals, vivències que us explicarem a cau d’orella, com una banda sonora, d’una manera directa i sincera, en una proposta acústica singular. Benvingudes i benvinguts a La festa, una celebració teatral d’aquest moment vital." Ricard Soler Mallol

Activitat postfunció:

En acabar les sessions de matí compartirem una estona amb els membres de la companyia i proposarem una activitat participativa per reflexionar i intercanviar opinions sobre la temàtica de l'espectacle.

Per tal d'aprofitar al màxim l'activitat postfunció, recomanem consultar la guia didàctica que trobareu a l'apartat de recursos d'aquesta mateixa activitat i us animem a compartir les propostes de treball amb els alumnes.

L'activitat postfunció tindrà una durada de 30 minuts aproximadament.

Equip

Amb Repartiment en curs

Escenografia Adrià Pinar

Il·luminació Sylvia Kuchinow

Espai sonor Lucas Ariel Vallejos

Disseny de vídeo Joan Rodón, Martín Elena

Ajudanta de direcció Inés García Pertierra

Equips tècnics i de gestió de la companyia

Producció executiva Mireia Gràcia Bell-lloch

Cap tècnic Arnau Planchart

Producció Teatre Nacional de Catalunya, Teatres en Xarxa

Equips tècnics i de gestió del TNC

Amb aquesta guia podreu investigar i treballar més a fons tot el que envolta l'obra que vindreu a veure al teatre, el text, l'autora, el context històric i la proposta escènica són part dels elements que podeu trobar en el document.A través de diferents propostes que us fem l'experiència amb l'espectacle serà més completa per a tot l'alumnat i permetrà compartir la vostra feina amb els altres assistents a les funcions.

Teatre Nacional de Catalunya

Plaça de les Arts, 1

08013 Barcelona

Indicacions

Data

 1. Novembre de 2023

  15, 16, 22, 23, 24, 29 i 30

 2. Desembre de 2023

  1

Lloc i sala

Teatre Nacional de Catalunya (SALA TALLERS)

Cicle/edat

 • Cicles formatius Grau Superior
 • 2n Batxillerat (17-18)
 • 1r Batxillerat (16-17)
 • 3r ESO (14-15)
 • 4t ESO (15-16)

Sessions

matí i tarda

Durada

60-90 min

Preus

Alumnes

8,00 €

Docents acompanyants

Gratuït

Alumnes

10,00 €

Idiomes

 • Català

Tens algun dubte?

També et pot interessar...

Aquí pots trobar totes les programacions educatives dels sis equipaments