Acampada

Acampada

Creació Pont Flotant (Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz, Pau Pons)

Pont Flotant

Teatre
Espectacle

Acampada és un simulacre d’allò que podria passar si 6 amics amb cultures i capacitats diverses decidissin passar un cap de setmana junts a la muntanya.

Com els afectarà l’entorn? Seran capaços d’assumir o de superar els seus límits? I el públic? Serà capaç d’escoltar entre el soroll, de comprendre més enllà de les paraules i d’imaginar allà on no arriba la vista?

Un exercici honest de teatre i diversitat que consciencia sense dramatismes i amb sentit de l’humor i que robarà el cor als espectadors.

"Ens agrada definir l’obra com un artefacte que utilitza diferents llenguatges i codis comunicatius per a adreçar-se a l’espectador. ​Hem construït Acampada pensant en un pati de butaques divers. Busquem una trobada real i honesta amb l’espectador, volem oferir-li un espai on puga reconèixer la seua fragilitat i observar la fragilitat dels demés sense prejudicis ni paternalismes, com una oportunitat per a conviure, aprendre i gaudir de la diversitat. " Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz i Pau Pons.

Activitat postfunció:

En acabar les sessions de matí compartirem una estona amb els membres de la companyia i proposarem una activitat participativa per reflexionar i intercanviar opinions sobre la temàtica de l'espectacle.

Per tal d'aprofitar al màxim l'activitat postfunció, recomanem consultar la guia didàctica que trobareu a l'apartat de recursos d'aquesta mateixa activitat i us animem a compartir les propostes de treball amb els alumnes.

L'activitat postfunció tindrà una durada de 30 minuts aproximadament.

Equip

Creació Pont Flotant (Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz, Pau Pons)

Amb Àlex Cantó, Carmen Golfe, Isabel Gómez, Mónica Lamberti, Itziar Manero, Jesús Muñoz, Alberto Romera, Benito Valverde

Escenografia Joan Collado

Il·luminació Marc Gonzalo

Composició musical Pedro Aznar

So Josep Ferrer

Il·lustracions Raúl Aguirre

Disseny gràfic Joan Collado

Tema musical Todo para todos cedit per Enric Montefusco

Equips tècnics i de gestió de la companyia

Realització d’escenografia Yolanda García, Santi Montón

Maquinària i regidoria Yolanda García, María Torres

Tècnics de gira Juan Serra, Javi Vega, Josep Ferrer

Assistent en pràctiques Maria Luis Cardoso

Fotografia i vídeo promocional Nacho Carrascosa

Producció Pont Flotant

Distribució Rafa Jordán, Inma Expósito, Fiona Maxence - Pro21Cultural

Agraïments A tots els participants del Laboratori Escènic Altres InCapacitats, a Daniela García, Ana Lozano, Ana Erdozain, Alba González, Daniel Abreu, Fermín Jiménez, Juan Carlos Morcillo, Carlos Ruiz, Susana, Berni, Concha i José, Maribel i Luis, Alfred i l’Horta Teatre, Primi i al Centre Ocupacional Tola de Silla, Salva, Luis i la Fundación Esfera, al Real Coliseo Carlos III de El Escorial i a Teatros del Canal

Amb la col·laboració de Comunidad de Madrid, Festival de Otoño de Madrid, Institut Valencià de Cultura, Ajuntament de València, Teatre El Musical TEM, Teatre Carmen Valero de Silla

Equips tècnics i de gestió del TNC

Amb aquesta guia podreu investigar i treballar més a fons tot el que envolta l'obra que vindreu a veure al teatre: la trajectòria de la companyia, reflexions i informació sobre la temàtica i la proposta escènica són part dels elements que podeu trobar en el document.A través de diferents propostes que us fem, per abans i per després de venir al teatre, l'experiència amb l'espectacle serà més completa per a tot l'alumnat i podran participar en l'activitat postfunció.

Teatre Nacional de Catalunya

Plaça de les Arts, 1

08013 Barcelona

Indicacions

Lloc i sala

Teatre Nacional de Catalunya (SALA TALLERS)

Cicle/edat

  • 3r ESO (14-15 anys)
  • 4t ESO (15-16 anys)
  • 1r Batxillerat (16-17 anys)
  • 2n Batxillerat (17-18 anys)

Sessions

matí

Durada

90-120 min

Preus

Docents acompanyants

Gratuït

Alumnes (sessió escolar)

8,00 €

Tens algun dubte?

També et pot interessar...

Aquí pots trobar totes les programacions educatives dels sis equipaments