Activitats > Òpera > La cuina de Rossini

La cuina de Rossini

La cuina de Rossini

Una història fascinant i plena de contrastos per aprendre a estimar l'òpera

Òpera
Espectacle

Itinerari

Voleu complementar l’experiència de l’espectacle amb un taller participatiu? Descobriu l'Itinerari "Itinerari La cuina de Rossini".

La cuina de Rossini ens explica la història de dos joves, en Ross i la Isabella, els quals, en un viatge d’amistat i de descoberta, s’endinsaran en un món màgic que els portarà fins a les òperes de Rossini.

Una història fascinant i plena de contrastos on els joves protagonistes s’adonaran que la diferència els enriqueix i en la qual modernitat i tradició es troben per entendre’s i complementar-se. Valors com la passió per la música, els hàbits saludables, la superació i el respecte els acompanyaran en aquesta aventura.

Rossini, a banda de la seva genialitat com a músic, era un apassionat de la cuina. Les receptes de La cuina de Rossini, en aquest cas, no seran només culinàries.

Equip artístic

Música Gioachino Rossini

Direcció d’escena David Selvas / La Brutal

Arranjaments i direcció musical Andreu Gallén

Dramatúrgia Sergi Pompermayer

Escenografia Alejandro Andújar

Ajudant de direcció Norbert Martínez

Vestuari Maria Armengol

Il·luminació Marc Salicrú

Vídeo artista Joan Rodón i Emilio Valenzuela(dLux.pro)

Il·lustracions Coaner Codina

Repartiment

ROSSINI Federico de Oliveira

ROSS Toni Viñals

ISABELLA Neus Pàmies

CENERENTOLA Mar Esteve

FIORELLO Joan Garcia Gomà

BASILI Xavi Fernández

GUILLEM TELL José Manuel Guinot


Ensemble Conservatori Liceu

Producció

Gran Teatre del Liceu

La prèvia és un pòdcast del Liceu per descobrir l'òpera. En aquest capítol coneixerem La cuina de Rossini. Primera part: Rossini, un gran compositor i un gran golafre.
La prèvia és un pòdcast del Liceu per descobrir l'òpera. Continuem amb La cuina de Rossini. Segona part: L'argument de l'obra.
La prèvia és un pòdcast del Liceu per descobrir l'òpera. En aquest capítol seguim amb La cuina de Rossini. Tercera part: Els personatges.
El projecte artístic i educatiu de La cuina de Rossini és un recull d'idees, propostes i recursos per conèixer i preparar aquest espectacle. Un material per acompanyar la descoberta musical i per inspirar la creació de projectes interdisciplinaris.
Un cop d'ull al projecte educatiu és una mirada ràpida per conèixer La cuina de Rossini i les possibilitats educatives que ens pot oferir aquest espectacle.
Descobreix l'argument de l'òpera La cuina de Rossini amb aquest vídeo animat per no perdre't res de l'espectacle.
Víctor Garcia de Gomar, director artístic del Gran Teatre del Liceu, ens explica algunes curiositats de la vida i de la música del genial compositor Gioachino Rossini.
La cuina de Rossini pot ser una oportunitat per parlar d'alimentació i d'hàbits saludables. Qui millor que els cantants de La cuina de Rossini per explicar-nos com es cuida i com es prepara un cantant d'òpera: Què fan abans d'una funció i quins són els seus hàbits més saludables.
Andreu Gallén, director musical de La cuina de Rossini, ens explica el seu paper com a compositor en aquest espectacle. El resultat és una òpera que combina arranjaments de músiques originals de Rossini amb nous recitatius d'estil rossinià creats per poder explicar aquesta història tan fascinant.
David Selvas, director d'escena de La cuina de Rossini, ens explica com ha sigut el procés de creació d'aquesta òpera. El resultat és un espectacle que parla de cuina i de Rossini des d'una mirada crítica i contemporània que permet viure als espectadors una veritable experiència operística.
Escolteu la llista de reproducció de Spotify amb les versions originals de les músiques que podreu escolar a l'espectacle La cuina de Rossini.

Liceu

La Rambla, 51-59

08002 Barcelona

Indicacions

Data

 1. Novembre de 2024

  13, 15, 18 i 19

 2. Desembre de 2024

  10, 11 i 13

Lloc i sala

Liceu (Sala Gran)

Cicle/edat

 • 6è (11-12 anys)
 • 5è (10-11 anys)
 • 4t (9-10 anys)
 • 1r (6-7 anys)
 • 2n (7-8 anys)
 • 3r (8-9 anys)

Sessions

matí

Durada

60-90 min

Preus

Alumnes

10,00 €

Docents acompanyants

Gratuït

Idiomes

 • Català

Accessibilitat

 • Accessos per mobilitat reduïda
 • Bucle magnètic
 • Seients reservats per mobilitat reduïda

Tens algun dubte?

També et pot interessar...

Aquí pots trobar totes les programacions educatives dels sis equipaments