Activitats > Teatre > Artistes EN RESiDÈNCiA

Artistes EN RESiDÈNCiA

Artistes EN RESiDÈNCiA

© Silvia Poch

Teatre
Participació escènica de l’alumnat

Aquesta activitat es sol·licita a través de la Convocatòria unificada de programes i capacitació (CUP) del Consorci d'Educació. Per a més informació escriviu a programaeducatiu@teatrelliure.com.

Aquesta temporada, el Teatre Lliure se segueix sumant al programa Artistes EN RESiDÈNCiA que desenvolupen l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i el Consorci d’Educació de Barcelona (CEB) des de l’any 2009. Un programa, pioner en el nostre entorn, que introdueix la creació contemporània als centres públics d’educació secundària a través del contacte directe i continuat d’un creador o una creadora amb els estudiants. Artistes EN RESiDÈNCiA proposa a artistes que concebin una obra específica, pensada per ser duta a terme amb un grup d’estudiants d’Educació Secundària Obligatòria, amb l’objectiu de propiciar que descobreixin els processos de la creació contemporània, de promoure la innovació i la creativitat artístiques i d’afavorir que els instituts esdevinguin espais per a la cultura, l’art i el pensament. L’èxit d’aquesta experiència, tant per la part creadora com per la receptora, ha consolidat el projecte com un àmbit cultural clau de la ciutat.

Podeu ampliar més informació aquí.

Objectiu 1

Propiciar que els alumnes descobreixin els processos propis de la creació contemporània a partir del contacte i el diàleg continuat amb un creador, i que reflexionin sobre l’art a partir de l’experiència pròpia.


Objectiu 2

Promoure i generar situacions i contextos que estimulin la innovació i la creativitat artístiques.


Objectiu 3

Afavorir que els instituts esdevinguin de manera activa espais per a la cultura, l’art i el pensament, lloc d’acollida de la creació i espai per a l’experimentació i la innovació artístiques.


Dates

    Disponible entre el 7 de setembre i el 6 de juny

Lloc

Centre educatiu

Cicle/edat

  • 1r ESO (12-13)
  • 2n ESO (13-14)
  • 3r ESO (14-15)
  • 4t ESO (15-16)

Sessions

matí

Preus

Gratuït

Gratuït

Idiomes

  • Català

Tens algun dubte?

També et pot interessar...

Aquí pots trobar totes les programacions educatives dels sis equipaments