Activitats > Òpera i Teatre > Itinerari La cuina de Rossini

Espectacle La cuina de Rossini en itinerari

Espectacle La cuina de Rossini en itinerari
Aquesta és l'activitat principal de l'itinerari "Itinerari La cuina de Rossini", que es complementa amb "Taller complementari de l'itinerari La cuina de Rossini ".

Espectacle al Gran Teatre del Liceu + taller de teatre al Teatre Lliure

Òpera
Teatre
Espectacle

La Cultivadora estrena uns itineraris on dos equipaments culturals ens vinculem per oferir-vos una proposta més completa i transversal.

LA CUINA DE ROSSINI, un espectacle en què s’explica la història de dos joves, el Ross i la Isabella, els quals, en un viatge d’amistat i de descoberta s’endinsaran en un món fascinant que els portarà fins a les òperes de Rossini. 

Voleu complementar l’experiència de l’espectacle amb un taller participatiu?

Després de veure l’obra al Liceu, us podeu desplaçar fins al Teatre Lliure per realitzar un TALLER ARTÍSTIC amb La caixa del Lliure on descobrireu la maquinària de l’escenari que permet generar efectes màgics com els de l’òpera de Rossini.

Informació pràctica
13.11.24
11 a 12.15 h Espectacle La Cuina de Rossini (Liceu) + 13.45 h o 14.45 h Taller complementari (Teatre Lliure). Horari del taller a concretar. 

15.11.24
11 a 12.15 h Espectacle La Cuina de Rossini (Liceu) + 13.45 h o 14.45 h Taller complementari (Teatre Lliure). Horari del taller a concretar.


Objectius generals
- completar l'experiència de l'espectacle amb una proposta vivencial que interrelacioni diversos llenguatges artístics
- oferir una proposta per treballar la interdisciplinarietat
- conèixer diversos equipaments escènics i musicals nacionals La prèvia és un pòdcast del Liceu per descobrir l'òpera. En aquest capítol coneixerem La cuina de Rossini. Primera part: Rossini, un gran compositor i un gran golafre.
La prèvia és un pòdcast del Liceu per descobrir l'òpera. Continuem amb La cuina de Rossini. Segona part: L'argument de l'obra.
La prèvia és un pòdcast del Liceu per descobrir l'òpera. En aquest capítol seguim amb La cuina de Rossini. Tercera part: Els personatges.
El projecte artístic i educatiu de La cuina de Rossini és un recull d'idees, propostes i recursos per conèixer i preparar aquest espectacle. Un material per acompanyar la descoberta musical i per inspirar la creació de projectes interdisciplinaris.
Un cop d'ull al projecte educatiu és una mirada ràpida per conèixer La cuina de Rossini i les possibilitats educatives que ens pot oferir aquest espectacle.
Descobreix l'argument de l'òpera La cuina de Rossini amb aquest vídeo animat per no perdre't res de l'espectacle.
Víctor Garcia de Gomar, director artístic del Gran Teatre del Liceu, ens explica algunes curiositats de la vida i de la música del genial compositor Gioachino Rossini.
La cuina de Rossini pot ser una oportunitat per parlar d'alimentació i d'hàbits saludables. Qui millor que els cantants de La cuina de Rossini per explicar-nos com es cuida i com es prepara un cantant d'òpera: Què fan abans d'una funció i quins són els seus hàbits més saludables.
Andreu Gallén, director musical de La cuina de Rossini, ens explica el seu paper com a compositor en aquest espectacle. El resultat és una òpera que combina arranjaments de músiques originals de Rossini amb nous recitatius d'estil rossinià creats per poder explicar aquesta història tan fascinant.
David Selvas, director d'escena de La cuina de Rossini, ens explica com ha sigut el procés de creació d'aquesta òpera. El resultat és un espectacle que parla de cuina i de Rossini des d'una mirada crítica i contemporània que permet viure als espectadors una veritable experiència operística.
Escolteu la llista de reproducció de Spotify amb les versions originals de les músiques que podreu escolar a l'espectacle La cuina de Rossini.

Liceu i Teatre Lliure

La Rambla, 51-59 (Gran Teatre del Liceu) i Plaça de Margarida Xirgu, 1 (Teatre Lliure)

Indicacions

Data

  1. Novembre de 2024

    13 i 15

Lloc

Liceu i Teatre Lliure

Cicle/edat

  • 4t (9-10 anys)
  • 3r (8-9 anys)

Sessions

matí

Durada

Tot el dia

Preus

Itinerari alumnes Liceu

13,00 €

Docents acompanyants

Gratuït

Idiomes

  • Català

Accessibilitat

  • Accessos per mobilitat reduïda
  • Bucle magnètic
  • Seients reservats per mobilitat reduïda

Tens algun dubte?

També et pot interessar...

Aquí pots trobar totes les programacions educatives dels sis equipaments